• Lorem ipsum

Verzending

Bij bestellingen tot 300 euro rekenen wij 7,53 verzendkosten. daarboven nemen wij de handelings en verzendkosten voor onze rekening.

Retourneren

We hopen dat je bestelling naar je zin is, mochten er vragen zijn over het gebruik kan je altijd contact opnemen met [email protected]

Mocht een artikel toch niet naar je zin zijn, dan heb je de mogelijkheid om het binnen 14 dagen te retourneren. Voor veel van onze producten zoals voedingswaarde is hygiëne van belang, deze producten kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet is verbroken.
 
Wil je een artikel retourneren doorloop dan de volgende stappen, op deze manier kunnen wij je retour eenvoudig afhandelen:
 
Meld je retour via per e-mail naar: [email protected]
Vermeld hierbij je ordernummer, het product wat je wil retourneren, de retourreden en je bankrekeningnummer.
Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin ons retouradres.
 
Geef het verzendklare pakket af bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. Wij adviseren een afgiftebewijs aan de medewerker van het PostNL servicepunt te vragen, dit is het bewijs van uw retourzending.
Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ruilt cocktailspullen.nl het artikel om (indien voorradig) of stort het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op je rekening.
 
Kosten
 
Als je een artikel terug wilt sturen omdat het niet bevalt zijn de kosten van de retourverzending voor jouw rekening. We vragen hiervoor je begrip.