• Lorem ipsum

Jim Beam Mule

28 Oct 2021

Methode: Stir

Ingrediënten 
60ml J. Beam Whisky
200ml Ginger Beer
30ml Limoensap
Garnering: Munttop en limoenschijf
 
 
Spullen

 

Cocktailstap

  1. Snij een limoen door de helft en doe met de Mexican elbow 30ml limoensap in een jigger.
  2. Vul het Highball glas met ijsblokjes.
  3. Doe het limoensap in het glas en voeg hier Ginger Beer aan toe, totdat het glas 80% vol zit.
  4. Roer dit even door met een barlepel.
  5. Voeg vervolgens vanuit je barmaatje 60ml Jim Beam Whisky toe op de platte kant van de barspoon. Op deze manier ontstaat er een mooie donkere laag bovenop.
  6. Garneer de cocktail met het gedroogde limoenschijfje en munttop. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »