• Lorem ipsum

The Clover Club

28 Oct 2021

Methode: Stir

Ingrediënten 
50ml Vodka
15ml Citroensap
15ml Frambozenpuree
15ml Elderflower likeur
10ml Suikersiroop
Garnering: Framboos op een cocktailprikker en Munttop
 
 
Spullen

 

Cocktailstap

  1. Snij met het mes de citroen door de helft en doe met de Mexican elbow 15ml citroensap in de jigger. 
  2. Voeg met het barmaatje het citroensap, 15ml Frambozen puree, 50ml Vodka, 15ml Elderflower likeur en 10ml Suikersiroop in de shaker.
  3. Doe de cocktailshaker goed dicht en schudt voor 10 seconden krachtig.
  4. Stop met shaken en zorg dat alles in de kleine helft van de shaker zit. Doe vervolgens in de grote helft van de cocktailshaker ijsblokjes. 
  5. Doe de shaker goed dicht en schudt weer stevig voor ongeveer 10 seconden. 
  6. Zet de Hawthorne Strainer op de shaker en schenk door de Fine Strainer de drank in het Coppa glas. 
  7. Doe als garnering een framboos op een cocktailprikker en een munttop bovenop. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »