Methode: Stir
Ingrediënten
50ml Vodka 15ml Citroensap 15ml Frambozenpuree 15ml Elderflower likeur 10ml Suikersiroop Garnering: Framboos op een cocktailprikker en Munttop | Spullen |
Cocktailstap
- Snij met het mes de citroen door de helft en doe met de Mexican elbow 15ml citroensap in de jigger.
- Voeg met het barmaatje het citroensap, 15ml Frambozen puree, 50ml Vodka, 15ml Elderflower likeur en 10ml Suikersiroop in de shaker.
- Doe de cocktailshaker goed dicht en schudt voor 10 seconden krachtig.
- Stop met shaken en zorg dat alles in de kleine helft van de shaker zit. Doe vervolgens in de grote helft van de cocktailshaker ijsblokjes.
- Doe de shaker goed dicht en schudt weer stevig voor ongeveer 10 seconden.
- Zet de Hawthorne Strainer op de shaker en schenk door de Fine Strainer de drank in het Coppa glas.
- Doe als garnering een framboos op een cocktailprikker en een munttop bovenop.