• Lorem ipsum

Old fashioned

28 Oct 2021

Methode: Stir

Ingrediënten 
45ml Bols Corenwyn 6
2 klontjes Rietsuiker
2 Angostura Bitters
Soda water
Garnering: Sinaasappel zest 
 
 
Spullen

 

Cocktailstap

  1. Pak het Mixing glas en leg de twee suikerklontjes hierin. 
  2. Doe 2 druppels Angostura Bitters over de suikerklontjes. 
  3. Stamp met de Barspoon de suikerklontjes fijn in het glas. 
  4. Doe in de jigger 45ml Corenwyn 6 en wat ijsblokjes. 
  5. Roer het geheel met de barlepel. 
  6. Pak nu je Lowball glas en doe hier ijsblokjes in. 
  7. Leg de Julep Strainer op het Mixing glas en schenk voorzichtig de drank zonder de ijsblokjes in het Lowball glas.
  8. Snijdt met de Peeler een sinaasappel zest en leg deze op de rand van je Lowball glas.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »