• Lorem ipsum

Raspberry Mojito Virgin

28 Oct 2021

Methode: Muddle & Stir

Ingrediënten 
150ml Ginger Ale 
20ml Frambozen puree
10ml Suikersiroop
4 Limoenpartjes
6-8 Muntbladeren
Garnering: Munttop, framboos en limoenschijfje
Spullen

 

Cocktailstap

  1. Snijd de limoenen met je mes op de snijplank in 4 partjes. 
  2. Doe met de jigger 10ml suikersiroop in het Highball glasglas.
  3. Voeg vervolgens de limoenpartjes toe, en stampt deze fijn met de muddler. 
  4. Vervolgens voeg je de muntbladeren toe. Om de munt extra aroma te geven, kan je deze even in je hand slaan. De munt muddle je niet!
  5. Voeg met het barmaatje vervolgens 20ml frambozen puree toe. 
  6. Vul het glas met crushed ijs en roer met de barlepel alles door elkaar. Het is belangrijk dat de munt en limoen goed door het glas verdeeld zijn. 
  7. Top de Mojito af met Ginger Ale. 
  8. Doe nog wat extra crushed ijs in het glas.
  9. Voeg voor de garnering een 1/4 passievrucht, gedroogd limoenschijfje en munttop toe. 
  10. Rietjes in je glas, en je hebt je eigen virgin mojito!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »